(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Žampiónová roláda z listového těsta
Potřebné ingredience
Listové těsto 1x,
žampióny asi 15ks.,
vejce 3ks. z toho 1ks. na potření,
kousek másla,
sůl,
pepř,
kmín,
voda
Postup přípravy
Na másle osmahneme očištěné žampióny nakrájené na menší kostičky, které osolíme, opepříme. Podlijeme trochou vody a dusíme do měkka. Přidáme rozšlehaná vejce a osmahneme. Necháme chviličku vychladnout. (Je to vlastně, jako příprava smaženice - tam se ještě dává cibule).
Tuto směs dáme na tenčí vyválené listové těsto, svineme do rolády, okraje ohneme dolů a položíme na plech s pečícím papírem. Roládu potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme celým kmínem a dáme péct do vyhřáté trouby.
Dobrou chuť :o)
Pozn.: Já dělám z jednoho listového těsta 2 menší rolády.
Tuto směs dáme na tenčí vyválené listové těsto, svineme do rolády, okraje ohneme dolů a položíme na plech s pečícím papírem. Roládu potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme celým kmínem a dáme péct do vyhřáté trouby.
Dobrou chuť :o)
Pozn.: Já dělám z jednoho listového těsta 2 menší rolády.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Bakulča
(upraveno)
2. 11. 2009, 16:12
vypadá to zajímavě. už se těšíme na další vydařené receptíky... hlavně pomazánky
Géňa10
(upraveno)
3. 11. 2009, 20:37
@Bakulča
Hani, díky a jestli máte rádi houby (já je miluju), tak to vyzkoušej Na pomazánky se taky chystám - recepty jsou, tak neboj, dočkáš se